Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

Blog van Jamaree

Tijdelijk gesloten

In verband met de verscherping van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om ons bedrijf met ingang van zondag 15 maart 18:00 tot en met maandag 6 april te sluiten. Onze excuses voor het ongemak.

Wij wensen iedereen gezondheid toe. Graag tot ziens.

 

Actie Duo Massage

Can you stand the heat ? De gehele maand februari geven wij maar liefst 40 Euro korting op een duo massage. Laat u zich dan eens dubbel lekker verwennen door twee masseuses. Dus u betaalt voor deze superhete massage dan slechts 180,- in plaats van 220,-.
Durft u uw ultieme droom waar te maken ? Bel ons voor een afspraak op tel. 050-5273404 of stap in februari gewoon binnen in onze mooie salon aan de Vechtstraat 76 en vraag naar de duomassage-actie. En u heeft het goed gelezen, het hoeft niet specifiek op Valentijnsdag te zijn. wink

Actie Oliemassage

Wij hopen dat u het nieuwe jaar in geluk en goede gezondheid hebt kunnen starten. Om dit nieuwe begin met u te vieren bieden wij u de hele maand januari € 10,- Euro korting op een traditionele oliemassage van een uur of langer (op de prijslijst vindt u deze heerlijk ontspannende en opwindende massage terug onder Oosterse Massage B2B).

Bel ons voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom gewoon langs in onze mooie salon aan de Vechtstraat 76 en informeer naar de oliemassage-actie. 

 

Kerstactie 2019

Op dinsdag 24 december  rekenen wij slechts 100 euro voor alle massages vanaf een uur 

 

Op deze dag kunt u dus extra lang genieten van een heerlijke massage. U heeft daarbij ruime keuze uit diverse massages b2b, nuru , water-schuim massages, enz. U kunt alvast een afspraak maken via 050-5273404 of stuur een app via Whatsapp-nummer 06-45240237.

 

Tijdens Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gesloten:

Woensdag 25 december 1e Kerstdag
Donderdag 26 december 2e Kerstdag
Dinsdag 31 december Oudjaarsdag
Woensdag 1 januari 2020 Nieuwjaarsdag

Vacature

Hallo leuke, spontane, sportieve en ruimdenkende dame ! Voor onze massagesalon in Groningen zoeken wij dames om ons team te versterken.

  • Kun jij masseren of lijkt het jou leuk om dit te leren ?
  • Heb je een players mentaliteit en kun jij met jouw natuurlijke enthousiasme ons gezellige team versterken ?
  • Ben je tussen de 21 en 45 jaar ?
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en je vindt hygiëne vanzelfsprekend ?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel ? Dan nodigen we je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen of wandel gewoon eens binnen in onze salon !

Wat wij jou kunnen bieden;

  • goede verdiensten
  • een prettige werkomgeving
  • zelf aangeven wanneer je werkt, vaste werkdagen wel in altijd in overleg
  • mogelijkheid om per direct te beginnen

Graag tot gauw !

Jamaree

Zaterdag 12 oktober 17:00 gesloten

In verband met een hoognodig feestje dat we hebben te vieren sluiten wij op zaterdag 12 oktober om 17:00 de deuren.

Wilt u aankomende zaterdag toch even lekker verwend worden door een van onze dames, kom dan tussen 12:00 en uiterlijk 16:30 bij ons langs voor een heerlijke massage.

Daarna begint onze Ladies Night !!

Koningsdag Actie

Wilt u zich eens koninklijk laten verwennen met een bijzonder lekkere en extra lange massage door een van onze lieftallige dames ?

Op zaterdag 27 april aanstaande vieren wij samen met u Koningsdag met een feestelijke korting !
Voor alle massages van een uur betaald u dan hetzelfde ronde bedrag van € 100,- waarbij u vorstelijke keus krijgt uit ons vrijwel voltallige team van opwindende masseuses.

Wilt u dus graag intens lekker genieten op Koningsdag ? Bel ons dan alvast voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom die dag gewoon langs bij Massagesalon Groningen aan de Vechtstraat 76 te Groningen.

Wij bevinden ons op slechts 10 minuten lopen van het hoofdstation van Groningen !!

Maart Actie

Het is weer tijd voor de vroege voorjaarsactie. De hele maand maart krijgt u bij ons € 10,- Euro korting op een erotische of non-erotische oliemassage naar keuze, vanaf een uur of langer.

Bel ons voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom gewoon langs in onze mooie salon aan de Vechtstraat 76 en informeer naar de maart-actie. 

NIEUW Spa bezoek

Heeft u liever geen erotisch element in de massage die u ondergaat ? Sinds begin 2019 kunt u bij Massagesalon Groningen ook terecht voor een non-erotische massage. Onze dames zullen u heerlijk doen relaxen bij een ontspannende spiermassage of een warme wetstones-massage. Bovendien kunt u zo'n ontspannings- of wet-stones massage in het weekend combineren met een verkwikkend saunabezoek.

De prijzen voor deze niet-erotische massages kunt u terugvinden op onze prijslijst. Onze sauna kunt u trouwens ook boeken zonder massage. Wilt u graag meer informatie, vraag dan bij de balie !

Februari Actie

Hierbij starten wij onze februari actie. Tot het eind van deze maand februari krijgt u € 10,- Euro korting op onze Nuru Massage een erotische massage met onze speciale Nuru-gel. Kom dus nog voor het eind van deze maand bij ons langs om u heerlijk te laten insmeren door een van onze lieftallige dames voor een supergladde en erotische massage. 

(letop: deze actie geldt niet voor de erotische water-nuru massage)

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Jamaree

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen