Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Huisregels

Als bedrijf hebben wij onszelf alsook onze klanten zich aan een aantal belangrijke regels te houden. Deze regels houden verband met het handhaven van de hygiënische omstandigheden en overheidsbepalingen. Er zijn drie belangrijke regels, waarvan u zich altijd bewust moet zijn tijdens uw bezoek aan onze massagesalon. U vind ze hieronder op een rij.

Huisregels

In verband met het coronavirus bieden wij voorlopig geen erotische massages aan. Dit om de gezondheid van onze medewerksters en die van onze klanten te kunnen garanderen. Zolang de overheid de branche geen toestemming geeft, zullen wij uitsluitend sport- en ontspanningsmassages aan onze klanten geven. Wij hanteren in ons werk een aangepast veiligheidsprotocol om besmettingen binnen ons bedrijf te voorkomen. Wij verzoeken u de aanbevelingen van onze masseuses nauwgezet op te volgen.
Voor en na de massage wordt u geacht een douche te nemen. Al het water in onze salons is veilig voor uw gezondheid en ook onze baden zijn 100 % legionella-vrij. Het water wordt in de salon op temperatuur gebracht met water van 90º C en al onze baden worden per klant opnieuw gevuld. Op deze manier bent u altijd verzekerd van schoon water.
Onze massagesalon schenkt geen alcoholische dranken. In onze salonbar kunt u thee, koffie en allerlei frisdranken nuttigen. Maar voor een biertje of een wijntje zult u naar een café moeten gaan. Klanten die teveel alcohol hebben genuttigd worden niet in onze massagesalon toegelaten. Als u van plan bent flink te gaan stappen, kunt u zich beter eerst door ons laten verwennen.

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen