VIP Massage

Thaise massage met kruidenbad en scrubmassage die u naar believen kunt uitbreiden met een hoofd-/voetenmassage. Dankzij de scrubmassage waarbij uw lichaam wordt ingesmeerd met scrubzeep krijgt u een heerlijke zachte gezonde en soepele huid. U zult zich 100% herboren voelen.

Sweet Surrender

Niet minder spannend, want bij ons Soft-SM product Sweet Surrender wordt u geboeid en geblinddoekt waarbij de masseuse haar fantasie en attributen gebruikt om uw zintuigen extra te prikkelen. Een geraffineerd en spannend spel, maar alleen voor wie de uitdaging aandurft.

Blind-date Massage

Een superspannende massage waarbij u de masseuse alleen zult voelen maar niet zien. Uw masseuse zal u sensueel en ongezien met haar lichaam in haar bezit nemen. Als uw huid ook nog met een lekker laagje olie of schuim wordt ingesmeerd zult u zich helemaal in de zevende hemel voelen.

Massages

Oosterse massage is een combinatie van het zacht wiegen van de ledematen, gecontroleerde bewegingen, acupressuur, reflexologie, energiewerk en buigen en strekken van de spieren - een vorm van passieve yoga. Gewrichten worden losgemaakt en geopend door manipulatie en perifere stimulatie, spieren worden opgerekt, de ligging en afstemming van interne organen wordt verbeterd, de algehele vitaliteit wordt verhoogd en een diepe staat van ontspanning kan worden bereikt. Het werk is heel ritmisch en meditatief, zodat zowel cliënt als beoefenaar het kunnen ervaren als een reis naar diepere dimensies van hun bewustzijn.

Body to Body Massage

Al eeuwen geleden werden er in het oude India erotische massages gegeven. Als een man naar de tempel ging om te bidden, zorgden de tempel priesteressen ervoor dat de man tot een hoogtepunt kwam. Dit deden zij door naakt als een slang over het lichaam van de man te bewegen. Men was er van overtuigd dat dit een heilzame werking had op de geest en het lichaam van de man.

Oosterse Massage

Oosterse massage is heel ritmisch en meditatief, zodat zowel cliënt als beoefenaar het kunnen ervaren als een reis naar diepere dimensies van hun bewustzijn. Deze massage is onze meest uitgebreide Oriëntaalse massage, waarbij diverse aspecten van de overige massages samen komen. Het zal een een absoluut genot voor u zijn.

Thaise Schuim Massage

Wie denkt bij Thai massage niet aan de kleine Thaise dames, die intensief uw lichaam masseren en er zelfs overheen lopen. Terwijl u aan het strand ligt te luisteren naar het bruisen van de zee. Een soortgelijke ervaring kunt u bij ons opdoen want wij hebben Thai massage tot een bijzondere belevenis gemaakt. U krijgt een body-to-body met warm water en zacht zeepschuim. Absolute aanrader.

Nuru Massage

Het woord Nuru komt uit het Japans en het betekent glad of glibberig. Bij deze massage wordt een speciale gel gebruikt die gemaakt is van zeewier. Deze gel is geurloos, bijzonder glibberig en het heeft een verkoelend effect op de huid. Bij Nuru massage zal de masseuse uw gehele lichaam insmeren met deze gel en u vervolgens met een opwindende body-to-body laten wegdromen voorbij de sterren.

Two Ladies Massage

SPECIAL: oef, extra heet en dubbel zo lekker, een erotische massage door twee masseuses die u dus met een dubbel paar handen en twee warme lichamen zullen verwennen. Heerlijk om als een sandwich van beide kanten te worden gemasseerd met olie of schuim. Voor degenen die hun hoofd koel kunnen houden in de meest uitdagende situaties en zichzelf juist daarom zoiets speciaals gunnen.

Paren Arrangement

SPECIAL: een speciale massage voor verliefde stellen door 1 of 2 masseuses. U krijgt beide een Thaise body-to-body massage met warm water en zacht zeepschuim. Na de massage zullen de masseuses de kamer verlaten en kunt u samen met uw partner in het bubbelbad nagenieten onder het genot van een drankje.

Massage op maat

Soms is het net even niet lang genoeg.. Aangezien wij ernaar streven dat onze massages synoniem staan met eindeloos genieten kunt u een massage verlengen. Natuurlijk dient u dan te overleggen met uw masseuse en betekent het dat u achteraf wat extra bij betaalt. In de praktijk valt dat genoeg mee: bekijkt u de prijslijst onder Verlengingen.

SPECIALS

Op deze pagina ziet u al twee van onze SPECIALS afgebeeld. Via de + rechtsboven aan deze pagina kunt u nog een aantal extra speciale massages vinden die u zelf in Massagesalon Groningen kunt ervaren. Omdat deze massages zo verschrikkelijk lekker en opwindend zijn durfden we ze niet in dit overzicht van populaire massages te vermelden.

Voor onze speciale massages kunt u op het teken drukken rechtsboven op deze pagina.
Voor een overzicht van de tijdsduur en de tarieven van de verschillende massages kunt u de prijslijst raadplegen
Erotiek - Intiem seksueel contact is in Massagesalon Groningen niet mogelijk. Begrijp ons niet verkeerd, natuurlijk mag u zich tijdens een erotische massage opgewonden voelen. Met sensualiteit is niets mis. Maar u mag niet vergeten dat wij een massagesalon zijn en geen bordeel. Zolang u deze grens respecteert is er niets aan de hand.
Hygiëne - Voor en na de massage wordt u geacht een douche te nemen. Al het water in onze salon is veilig voor uw gezondheid en ook onze baden zijn 100 % legionella-vrij. Het water wordt op temperatuur gebracht met water van 90º C en de baden worden per klant opnieuw gevuld. U bent dus altijd verzekerd van schoon water.
Alcohol - In onze salonbar kunt u thee, koffie en allerlei frisdranken nuttigen. Maar voor een biertje of een wijntje zult u naar een café moeten gaan. Klanten die teveel alcohol hebben genuttigd worden niet in onze massagesalon toegelaten. Als u van plan bent flink te gaan stappen, kunt u zich beter eerst door ons laten verwennen.

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen