Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

Masseuses

Heeft u een voorkeur voor een masseuse dan kunt u dat aangeven wanneer u een telefonische afspraak maakt of in Massagesalon Groningen langskomt.

Het is ons streven om de presentatie van onze medewerksters zo actueel mogelijk te houden. Echter wij verplichten onze medewerksters niet om aan de diashow deel te nemen, dus niet al onze dames worden hier weergegeven. Als u zich graag wilt laten verrassen, dan komt u gewoon bij ons langs.

Like to have a chat ?

Klik voor whatsapp

Voeg dit nummer toe aan contacten en chat daarmee via Whatsapp

Erotiek - Intiem seksueel contact is in Massagesalon Groningen niet mogelijk. Begrijp ons niet verkeerd, natuurlijk mag u zich tijdens een erotische massage opgewonden voelen. Met sensualiteit is niets mis. Maar u mag niet vergeten dat wij een massagesalon zijn en geen bordeel. Zolang u deze grens respecteert is er niets aan de hand.
Hygiëne - Voor en na de massage wordt u geacht een douche te nemen. Al het water in onze salon is veilig voor uw gezondheid en ook onze baden zijn 100 % legionella-vrij. Het water wordt op temperatuur gebracht met water van 90º C en de baden worden per klant opnieuw gevuld. U bent dus altijd verzekerd van schoon water.
Alcohol - In onze salonbar kunt u thee, koffie en allerlei frisdranken nuttigen. Maar voor een biertje of een wijntje zult u naar een café moeten gaan. Klanten die teveel alcohol hebben genuttigd worden niet in onze massagesalon toegelaten. Als u van plan bent flink te gaan stappen, kunt u zich beter eerst door ons laten verwennen.

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen