Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

mei 2017

ACTIE Nuru mei korting

Weer zo'n lekkere actie van Massagesalon Groningen !

De gehele mei maand een heerlijke korting op onze zeer gewilde Nuru massage. Wie de nuru heeft gedaan wil nooit meer anders, want wat is er nou lekkerder dan zo'n mooie dame die naakt door de nuru-gel over uw lichaam glijdt en u masseert met heel haar lichaam en geen plekje overslaat ..?? Een toppunt van genot en ontspanning !

Kom maar gewoon langs en doe de Nuru met een van onze mooie dames. U heeft ruime keus uit Hollandse studentes tot Caribische schoonheden; voor elk wat wils !

Voor meer info en/of afspraak bel met 0505273404 of kom gewoon eens langs aan de Vechtstraat 76 in Groningen. Whatsap is ook mogelijk via nummer 0645240237, Massagesalon Groningen voor de heetste erotische massages voor man, vrouw en stellen, wij zijn 7 dagen van de week geopend. Graag tot ziens !

ACTIE Sweet Surrender mei korting

Vanwege de toenemende vraag voor onze sm massages heeft Massagesalon Groningen besloten om

  • in de meimaand onze sm massage Sweet Surrender aan te bieden met een flinke korting van maar liefst 20 euro

Voor wie durft, kom maar eens langs om u opwindend te laten vernederen door onze strenge meesteressen want wie niet luisteren wil moet maar ..... ?  of onderga een massage van pijnlijk genot .... vele wensen zijn bespreekbaar.devil

Voor meer info en / of afspraak bel met 050 5273404 of kom vrijblijvend eens langs aan de Vechtstraat 76 in groningen ... Whatsapp is ook mogelijk via 0645240237...wij zijn altijd zeer discreet.

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen