Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

februari 2019

Maart Actie

Het is weer tijd voor de vroege voorjaarsactie. De hele maand maart krijgt u bij ons € 10,- Euro korting op een erotische of non-erotische oliemassage naar keuze, vanaf een uur of langer.

Bel ons voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom gewoon langs in onze mooie salon aan de Vechtstraat 76 en informeer naar de maart-actie. 

NIEUW Spa bezoek

Heeft u liever geen erotisch element in de massage die u ondergaat ? Sinds begin 2019 kunt u bij Massagesalon Groningen ook terecht voor een non-erotische massage. Onze dames zullen u heerlijk doen relaxen bij een ontspannende spiermassage of een warme wetstones-massage. Bovendien kunt u zo'n ontspannings- of wet-stones massage in het weekend combineren met een verkwikkend saunabezoek.

De prijzen voor deze niet-erotische massages kunt u terugvinden op onze prijslijst. Onze sauna kunt u trouwens ook boeken zonder massage. Wilt u graag meer informatie, vraag dan bij de balie !

Februari Actie

Hierbij starten wij onze februari actie. Tot het eind van deze maand februari krijgt u € 10,- Euro korting op onze Nuru Massage een erotische massage met onze speciale Nuru-gel. Kom dus nog voor het eind van deze maand bij ons langs om u heerlijk te laten insmeren door een van onze lieftallige dames voor een supergladde en erotische massage. 

(letop: deze actie geldt niet voor de erotische water-nuru massage)

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen