Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

Onze nieuwe website is ONLINE

Met trots presenteren wij u de nieuwe website van Massagesalon Groningen. Wij hopen onze bestaande en nieuwe klanten op deze wijze beter te kunnen informeren over ons productaanbod en speciale acties. Wat de website extra bijzonder maakt is dat deze geoptimaliseerd is voor het gebruik met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Er zijn nog een paar zaken die nog niet geheel afgerond zijn zoals een foto-overzicht van onze masseuses. Ook moeten wij de pagina voor onze voordeel-acties nog bijwerken. Komende weken zullen we de laatste puntjes op de i zetten. Kijk binnenkort dus weer op onze website voor updates.

Wij hopen dat u op dit moment al een goed beeld zult krijgen van onze massagesalon. En als u zin heeft in een lekkere massage: kom dan gewoon langs in onze mooie salon ! Want hoe mooi onze nieuwe website ook mag zijn.. ..nothing beats the real thing. wink

 

 

 

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen