Tevreden klanten

Wij leggen onszelf hoge eisen op als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Liefde voor ons vak

Wij willen dat u zich 100% op uw gemak voelt bij ons. Daarom behandelen wij al onze klanten liefdevol en met respect.

Onze masseuses

Voor ieder wat wils. Wilt u graag een jonge stoeipoes of een vollere dame als masseuse ? Het is uw keus die telt.

Blog van Jamaree

Zaterdag 12 oktober 17:00 gesloten

In verband met een hoognodig feestje dat we hebben te vieren sluiten wij op zaterdag 12 oktober om 17:00 de deuren.

Wilt u aankomende zaterdag toch even lekker verwend worden door een van onze dames, kom dan tussen 12:00 en uiterlijk 16:30 bij ons langs voor een heerlijke massage.

Daarna begint onze Ladies Night !!

Koningsdag Actie

Wilt u zich eens koninklijk laten verwennen met een bijzonder lekkere en extra lange massage door een van onze lieftallige dames ?

Op zaterdag 27 april aanstaande vieren wij samen met u Koningsdag met een feestelijke korting !
Voor alle massages van een uur betaald u dan hetzelfde ronde bedrag van € 100,- waarbij u vorstelijke keus krijgt uit ons vrijwel voltallige team van opwindende masseuses.

Wilt u dus graag intens lekker genieten op Koningsdag ? Bel ons dan alvast voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom die dag gewoon langs bij Massagesalon Groningen aan de Vechtstraat 76 te Groningen.

Wij bevinden ons op slechts 10 minuten lopen van het hoofdstation van Groningen !!

Maart Actie

Het is weer tijd voor de vroege voorjaarsactie. De hele maand maart krijgt u bij ons € 10,- Euro korting op een erotische of non-erotische oliemassage naar keuze, vanaf een uur of langer.

Bel ons voor een afspraak op tel. 050-5273404 of kom gewoon langs in onze mooie salon aan de Vechtstraat 76 en informeer naar de maart-actie. 

NIEUW Spa bezoek

Heeft u liever geen erotisch element in de massage die u ondergaat ? Sinds begin 2019 kunt u bij Massagesalon Groningen ook terecht voor een non-erotische massage. Onze dames zullen u heerlijk doen relaxen bij een ontspannende spiermassage of een warme wetstones-massage. Bovendien kunt u zo'n ontspannings- of wet-stones massage in het weekend combineren met een verkwikkend saunabezoek.

De prijzen voor deze niet-erotische massages kunt u terugvinden op onze prijslijst. Onze sauna kunt u trouwens ook boeken zonder massage. Wilt u graag meer informatie, vraag dan bij de balie !

Februari Actie

Hierbij starten wij onze februari actie. Tot het eind van deze maand februari krijgt u € 10,- Euro korting op onze Nuru Massage een erotische massage met onze speciale Nuru-gel. Kom dus nog voor het eind van deze maand bij ons langs om u heerlijk te laten insmeren door een van onze lieftallige dames voor een supergladde en erotische massage. 

(letop: deze actie geldt niet voor de erotische water-nuru massage)

Kerst Actie 2018

December is zoals vanouds ook in 2018 ACTIEMAAND bij Massagesalon Groningen. Op maandag 24 december  en zondag 30 december rekenen wij slechts 100 euro voor alle massages van een uur  (uitgezonderd Two Ladies massage en Sweet Surrender)

Op deze dagen kunt u dus extra lang genieten van een heerlijke massage. U heeft daarbij ruime keuze uit diverse massages b2b, nuru , water-schuim massages, enz. U kunt alvast een afspraak maken via 050-5273404 of stuur een app via Whatsapp-nummer 06-45240237.

De kortingsactie is geldig op de dagen:
Maandag 24 december 11:00 - 18:00*
Zondag 30 december 12:00- 22:00

*LETOP afwijkende openingstijden

Tijdens Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gesloten:
Dinsdag 25 december 1e Kerstdag
Woensdag 26 december 2e Kerstdag
Maandag 31 december Oudjaarsdag
Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaarsdag

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2019

Binnenkort Actie

Over enkele dagen is het weer tijd voor onze jaarlijkse Kerst-Actie. Onze masseuses zullen u dan weer extra lekker en voordelig verwennen.

Binnenkort vind u hier meer informatie over de kerstkorting alsmede onze openingstijden gedurende de feestdagen 2018.
Graag tot ziens !

Medewerksters gezocht

Je bent op zoek naar werk, maar je wilt uitgedaagd worden en geen duffe job zoals de meesten ?
Je hebt wel eens nagedacht over een baan in de erotiek, maar je wilt niet intiem gaan?
Je wilt voldoende tijd voor studie en/of vrije tijd overhouden ?

Dan is het goed mogelijk dat wij naar jou op zoek zijn. Wat wij je kunnen bieden is:

  • een leuke werksfeer
  • uitdagend werk met veel afwisseling
  • (parttime) werktijden in overleg
  • goede verdiensten
  • interne training

Ben je tussen de twintig en veertig jaar ? Heb je een verzorgd uiterlijk en vind je hygiëne erg belangrijk ?
Lijkt het je een leuke uitdaging toe ? Bel Jamaree dan geheel vrijblijvend voor een afspraak of meer informatie: 050-5273404

December ACTIE

December 2017 is ACTIEmaand bij Massagesalon Groningen. Voor de gehele maand december rekenen wij

  • maar liefst 10 euro korting op alle massages vanaf 1 uur

Want in deze koude gure december-maand is het natuurlijk heerlijk om opgewarmd te worden door een heerlijke schoonheid die naakt over u heen glijdt en u met heel haar lichaam masseert tot een heerlijk hoogtepunt.
Ruime keuze uit diverse massages b2b, nuru , water-schuim massages, etc etc. Mooie dames aanwezig waaronder weer een aantal NIEUWE masseuses.

Kom maar gauw eens bij ons langs en laat u heerlijk verwennen bij Massagesalon Groningen aan de Vechtstraat 76 in Groningen.

Bel voor meer info en/of het maken van een afspraak met 050-5273404 of stuur een app via Whatsapp-nummer 06-45240237.

ACTIE Sweet Surrender juli korting

Vanwege de aanhoudende vraag naar onze SM massages heeft Massagesalon Groningen besloten om ook in de juli maand onze Sweet Surrender (sm) massage aan te bieden met een flinke korting van maar liefst 20 euro

Kom maar eens langs om u te laten vernederen door  onze strenge meesteressen, want wie niet luisteren wil moet maar ..... toch ?  Onderga een massage van pijnlijk genot ! Vele wensen zijn bespreekbaar, maakt u zich geen zorgen; wij zijn altijd zeer discreet 

Voor meer info en / of afspraak bel met 050 5273404 of kom vrijblijvend eens langs aan de vechtstraat 76 in groningen ... whatsap is ook mogelijk via 0645240237

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Jamaree

Bel nu voor een afspraak

Klik om te bellen