Telefoonnummer

050-5273404

Email

receptie@massagesalongroningen.nl

Openingstijden

Di-vr: 11:00-22:00 Ma-za-zo: 12:00-22:00

Tot onze grote spijt moeten wij onze klanten komende weken wederom teleurstellen.. vanaf vandaag 15 december houdt Massagesalon Groningen de deuren gesloten vanwege de nieuwste lockdown-maatregelen die in ieder geval tot en met dinsdag 19 januari in het nieuwe jaar zullen duren.

Wij hopen dat deze rigoreuze ingreep daadwerkelijk een rem zal blijken op het aantal besmettingen en het coronavirus zal terugdringen.

Voor ons als onderneming met de lusten alsook de lasten die daarbij horen wordt het wel erg moeilijk op deze wijze om vrolijk te blijven over de toekomst. Maar aangezien deze lockdown iedereen treft, gaan we hier maar niet lopen huilen. We moeten bijna allen op onze tanden bijten nu.

Daarom wensen wij u allen gezondheid, hele fijne Kerstdagen en alvast een Gelukkig Nieuwjaar toe !

Graag zien wij u in januari 2021 gezond en wel terug in onze mooie salon !

Aanbevolen artikelen