Telefoonnummer

050-5273404

Email

receptie@massagesalongroningen.nl

Openingstijden

Di-vr: 11:00-22:00 Ma-za-zo: 12:00-22:00

In aanvulling op ons eerdere bericht dat Massagesalon Groningen in verband met de corona-maatregelen van 15 december gedwongen de deuren dicht moet houden, vermelden wij hierbij dat onze salon vanwege de verlenging van de lockdown, zoals vorige week werd aangekondigd, in ieder geval gesloten zal blijven tot en met dinsdag 9 februari.

We hopen evenwel dat de overheid de sociale en economische belangen van de tienduizenden bedrijven die, zoals Massagesalon Groningen, getroffen zijn door deze lockdown, wat serieuzer zal kunnen meewegen in haar toekomstige beslissingen rondom de aanpak van het coronavirus.

Tot die tijd blijven wij hoopvol. Graag zien wij u in februari 2021 gezond en wel terug in onze mooie salon !

UPDATE

Hierbij vermeldt Massagesalon Groningen conform de meest recente verlenging van de lockdown door de overheid op 2 februari dat onze salon tot tenminste 2 maart gesloten zal blijven.

Aanbevolen artikelen